Rälsbusståget ankommer till Anten. Foto: Patrik Engberg

Rälsbusståget ankommer till Anten. Foto: Patrik Engberg

Hyr ett eget tåg!

Om inte de ordinarie trafikdagarna eller gruppreseperioden räcker till, eller om det är något speciellt – exempelvis bröllop – så går det att hyra ett eget tåg på icke trafiktid.

Vi kan erbjuda allt från ångtåg med plats för upp till nästan 350 passagerare till rälsbuss med plats för cirka 84 passagerare. Vi kan även köra med ett diesellok littera Tp istället för ånglok om du föredrar det.

För att hinna ordna med personal till tågen varför vi ber dig kontakta oss i god tid  för ett eventuellt extratåg, vi behöver din förfrågan minst en månad före.

Vad kostar det?? Priset beror på flera faktorer, antal passagerare, ånglok eller rälsbuss, veckodag med mera. Du får en offert av oss om du är intresserad, fyll gärna i nedanstående formulär.

En enkel tumregel är att ett ångtåg med cirka 50 passagerare kostar från 18 000 kr och uppåt och för en rälsbuss med cirka 30 passagerare kostar från 6 500 kr och uppåt. Moms (6 %) tillkommer.

Observera att abonnerat tågs biljettpris aldrig understiger ordinarie ToR pris vuxen (150 kr).

För en offert, var vänlig och fyll i formuläret nedanför. Observera att förfrågan inte är bindande utan vi återkommer till dig för en närmare diskussion.

OBS! Vi kan bara erbjuda extratåg under perioden från slutet av maj till slutet på september.

Förfrågan om att hyra ett tåg:

  Namn *
  E-post *
  Datum *
  Klockan *
  Fordon * ÅnglokDiesellokRälsbussGullhönan
  Resa * Enkel resaFram och tillbaka
  Startpunkt * AntenGräfsnäs
  Gatuadress *
  Postnummer *
  Ort *
  Land
  Telefonnummer
  Meddelande:

  För Din säkerhet, var vänlig och fyll i vad som ser i bilden captcha i följande fält:

  Fält markerade med * är obligatoriska