Grundkurs i säkerhetsföreskrifter 2020

Nu har det blivit tid för grundkurs i AGJ säkerhetsföreskrifter, kursen vänder sig främst till dig som inte genomgått denna utbildning men vill delta i säkerhetstjänst, om du redan är godkänd i säkerhetstjänst men vill ha en grundligare repetition är du givetvis också välkommen att delta.

Kursen omfattar 4 dagar med teori och en dag med praktik i grupp, sedan vidtar individuella teoretiska och praktiska övningar beroende på vad just du vill utbilda dig till.

Den teoretiska delen av kursen hålls 7-8/3 samt 4-5/4, du behöver delta samtliga dagar och vara beredd på att läsa lite hemma mellan kursblocken. Om du gärna vill vara med men inte kan alla datum tar du kontakt så ser vi hur vi kan lösa detta.

Den praktiska dagen brukar vi köra nån gång i slutet av april eller första delen av maj, tidpunkt bestämmer vi tillsammans under teorikursen. Samtliga kursdagar hålls i Anten.Om du vill anmäla dig till kursen gör du det vi mail till sakerhetschefen@agj.net senast 1/3 , har du frågor är du välkommen att ställa dem via mailen eller via telefon 070-3173597

Posted in Allmänt.